-
English menu in the buttom
-
3 lækre snacks og starte aftenen med
KobeA5 højreb tataki - kartoffel - æggeblommecreme
Hummersalat Pani Puri
Squash med sort trøffel
-Herefter serveres en 4-retters nytårsmenu menu
Forret: Pocheret hummer - rodfrugter - kylling consommé
Mellemret: Kammuslinger tempura - fennikel - peberrod beurre blanc - kaviar
Hovedret: Oksemørbrad - kartoffelmousse - hvide asparges - sort trøffelkastanjesauce
Dessert: Espresso martini mont blanc, kahlua is creme
Alle de ovenstående herlighederne 895,-
-
Jordskokke pani puri
Comté squash - sort trøffel
Svampe duxelles over kartoffelpave
-
Herefter serveres en 4-retters nytårsmenu menu
Mellemret: Blomkåls tempura - fennikel - peberrod beurre blanc - tonburi
Hovedret: Græskarmarv, hvide asparges, brunt smør kastanjesauce, trøffel
Dessert: Espresso martini mont blanc, kahlua iscreme
Alle de ovenstående herlighederne 895,-
-
Vinmenu 4 glas 495,-
Ankomst mellem kl. 17.30 - 19.30
Ved bookingen skal der forudbetales 250kr som indgår i den samlede regning på dagen.
Restauranten og baren lukker kl 23.00
Begrænset antal pladser. Reservation er et must til denne aften
1 flaske Champagne eller Cava to go 495,-/ 295,- efter middagen
-
3 delicious snacks to start the evening with.
KobeA5 beef tataki over potato pave, egg yolk emulsion
Lobster salad Pani puri
Gourgeres with black truffle
-
A 4-course New Year's menu is then served
1. Course: Poached lobster, root vegetables, chicken consommé
2. Course: Scallops tempura, fennel, horse radish beurre blanc, caviar
3. Course: Beef tenderloin, potato mousse,white asparagus, black truffle chestnuts sauce
4. Course: Espresso martini mont blanc, kahlua ice cream
-
3 delicious snacks to start the evening with.
Vegetarian Jerusalem artichoke pani puri
Comté gourgeres - black truffle
Mushroom duxelles over potato pave
-
A 4-course New Year's menu is then served
1. Course: Poached leek, root vegetables, mushroom broth
2. Course: Cauliflower tempura, fennel, horseradish beurre blanc, tonburi
3. Course: Pumpkin pithvier, white asparagus, brown butter chestnut sauce, truffle
4. Course: Espresso martini mont blanc, kahlua ice cream
Arrival between 17.30 - 19.30
Limited number of places. Reservations are a must for this evening
1 bottle of Champagne or Cava to go 495,-/ 295,- after dinner
Superrestaurant; smukt indrettet og rigtig god mad.Var der til frokost og fik fantastisk nytænkt smørrebrød. Interessant vinkort. Kan varmt anbefales.
Kilde: Google
Dejlig mad og hyggelig stemning. Uden tvivl det bedste skaldyrsfad jeg har fået, kan varmt anbefales.
Kilde: Google
Great food, amazing service, wide selection of fine wines and cocktails - what is not to like?
Kilde: Facebook
Great food, cozy atmosphere, delicious cocktails. Outdoor seating with some pretty cool XXL jackets.
Kilde: Facebook
Dejlig mad og sød betjening. Indbydende menukort.
Kilde: Facebook
Fantastisk frokost, har ikke prøvet aften menu. Sød og venlig personale. Fantastisk frakke/tæppe til at holde varmen udenfor.
Kilde: Facebook
Lækker mad, enkel servering, kreativitet i køkkenet, alt i drikkevarer, super service.... alt i topklasse. Jeg er mild sagt tosset med stedet, godt gået drenge
Kilde: Facebook
Kokkesyndikatet cvr: 41641266