Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen vi befinder os i.
Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabsmøde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået
-
Der vil naturligvis blive taget højde for allergier og mad præferencer
-
Forret: Løgsuppe - Gruyere ost - croutoner
-
Mellemret: Ceviche på kammusling og kulmule – vinaigrette på kiwi, honning, lime, chili og koriander
-
Hovedret: Mør okse – glaserede svampe – selleripuré
Upgrade til oksemørbrad 65,-
-
Osteanretning: 3 slags ost - figen chutney - frugt og nøddebrød
-
Dessert: Chokolademousse – amarena kirsebær
-
Superrestaurant; smukt indrettet og rigtig god mad.Var der til frokost og fik fantastisk nytænkt smørrebrød. Interessant vinkort. Kan varmt anbefales.
Kilde: Google
Dejlig mad og hyggelig stemning. Uden tvivl det bedste skaldyrsfad jeg har fået, kan varmt anbefales.
Kilde: Google
Great food, amazing service, wide selection of fine wines and cocktails - what is not to like?
Kilde: Facebook
Great food, cozy atmosphere, delicious cocktails. Outdoor seating with some pretty cool XXL jackets.
Kilde: Facebook
Dejlig mad og sød betjening. Indbydende menukort.
Kilde: Facebook
Fantastisk frokost, har ikke prøvet aften menu. Sød og venlig personale. Fantastisk frakke/tæppe til at holde varmen udenfor.
Kilde: Facebook
Lækker mad, enkel servering, kreativitet i køkkenet, alt i drikkevarer, super service.... alt i topklasse. Jeg er mild sagt tosset med stedet, godt gået drenge
Kilde: Facebook
Kokkesyndikatet cvr: 41641266